Пенсіонери та ветерани ДАІ Херсонщини – вітають колег із професійним святом! (Відео)


14 квітня 1997 року сталася історична подія, що стала причиною появи такого свята, як День ДАІ МВС України. Цього дня Кабінет Міністрів ухвалив текст "Положення про Державну автомобільну інспекцію".
Це свято відзначають працівники Державтоінспекції, на яких було покладено безліч функцій, пов'язаних із забезпеченням порядку та безпечного руху на дорогах, контролем за дотриманням правил дорожнього руху та законів, що регламентують питання безпеки дорожнього руху. Також фахівці, яких прийнято вітати із Днем ДАІ МВС України, займаються деякими питаннями, пов'язаними з охороною навколишнього середовища у контексті згубного впливу на нього автомототранспортних засобів.

Від імені ради ветеранів первинної ветеранської організації Державної автомобільної інспекції, Херсонської обласної організації пенсіонерів та ветеранів, громадського об'єднання "Асоціація ветеранів МВС України", вітаємо всіх, хто мав пряме чи непряме відношення до ДАІ МВС України з професійним святом.
Бажаємо вам, дорогі колеги – міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення заповітних бажань. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а гарне самопочуття та гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, поваги, любові та достатку у вашому домі!

З повагою,
В.О. голови первинної ветеранської організації
Державної автомобільної інспекції,
Херсонської обласної організації пенсіонерів та ветеранів,
ГО "Асоціація ветеранів МВС України"          
                                                        Олександр ВІТКОВСЬКИЙ

Віктор Павлік - ДАІ присвячується