Вітаємо з Днем народження ДРОБНИЦЬКОГО Константина Леонідовича! (Видео)

Сьогодні свій День народження святкує підполковник міліції ДРОБНИЦЬКИЙ Костянтин Леонідович, член громадського об'єднання «Ветерани державної автомобільної інспекції»

Шановний Костянтине Леонідовичу!

Серед усіх свят створених богом і людьми, найважливішим на всі віки залишається День народження! День, коли людина є на світ божий, щоб сповістити світ про своє народження.
Сьогодні твій головний день! І ми поспішаємо порадіти разом із тобою і народженням твоїм. Честь і мужність, воля і почуття обов'язку, патріотизм та бажання забезпечити порядок та захист людей завжди були притаманні тобі.
Бажаємо тобі всіх благ, здоров'я, творчої наснаги, гідних перемог, успіхів у особистому житті, виконання заповітних бажань, святкового настрою, позитивних думок, благополуччя спокою в душі, матеріального достатку та мирного неба над головою.

З повагою,
В.О. голови ради ветеранів первинної ветеранської організації "Ветерани державної автомобюїльної інспекції" Херсонської обласної організації пенсіонерів та ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України» 
                                Олександр ВІТКОВСЬКИЙ
10.04.2022 р.
(Музичне привітання "Шлях додому" - Дідюля)