Вітаємо з Днем народження ГОРДІЄНКА Юрія Григоровича! (Відео)

Сьогодні свій День народження  святкує  колишній начальник служби інформаційного забеспечення при  УДАІ УМВС України в Херсонській області, підполковник міліції ГОРДІЄНКО Юрій Григорович, член  Первинної організації «Ветерани державної автомобільної інспекції», Херсонської обласної організації, ГО «Асоціація ветеранів МВС України»

Шановний
Юрію Григоровичу!

Серед усіх свят створених богом і людьми, найважливішим в усі віки залишається День народження! День, коли людина народжується на світ божий, щоб сповістити світу про своє народження. Сьогодні, твій головний день! І ми поспішаємо порадіти разом з тобою народженню твоєму. Честь і мужність, воля і почуття обов'язку, патріотизм і бажання забезпечити порядок і захист людей завжди були притаманні тобі.
Бажаємо тобі всіх благ, здоров'я, творчого натхнення, гідних перемог, успіхів в особистому житті, здійснення заповітних бажань, святкового настрою, позитивних думок, благополуччя спокою в душі, матеріального статку і мирного неба над головою.

В.о. голови ради ветеранів первинної організації «Ветерани державної автомобільної інспекції» Херсонської обласної організації пенсіонерів та ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України» 
                                        Олександр Вітковський
10.09.2022 р.
(Музичне поздоровлення )