Лист на чергову нараду при першому віце - премер міністру України Кубіву С.І.


Шановні ветерани і пенсіонери ОВС України!

Підготовлено лист до КМУ, на чергову нараду при першому віце-премер міністру України Кубіву С.І.Прошу прочитати,висловитись про за, чи проти координаторам від кожної області.Цей лист від імені усіх пенсіонерів ОВСУ за доручкенням нас повинен підписати Міщенко М.В і представник Асоціації ветеранів і пенсіонерів ОВСУ Карацуба А.М,який був 07.06.2017 року на нараді у клубі МВСУ, погодився співпрацювати із нами і більшістю голосів це було проголосовано. Лист завтра повинен бути зареестрований у приймальній КМУ.
З повагою 
Координатор ВКК ветеранів та пенсіонерів від Тернопільської обл.

ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ ВЕТЕРАНІВ 
ТА  ПЕНСІОНЕРІВ ОРГАНІВ  ВНУТРІШНІХ  СПРАВ  УКРАЇНИ

Першому віце-прем'єр-міністру України-
Міністру економічного розвитку і торгівлі
Кубіву С.І.
На виконання протоколу наради від 29 травня 2017 року під головуванням Першого віце-прем»єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі Кубіва С.І. з питаньпроведення перерахунку пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», та передбачення необхідних для його проведення коштів під час опрацювання законопроекту про внесення змін доЗакону України « Про Державний бюджет України на 2017 рік», направляємо на Вашу адресу пропозиції з цього питання.
Відповідно до статті 63 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» від 09.04.1992 № 2262-ХII, з урахуванням змін, внесених до Закону України від 23.12.2015 № 900-VIII «Про внесення змін до деяких Законів України щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їх сімей» правові підстави для проведення перерахунку пенсій з 01.01.2016 року мають особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України (міліція).
В зв’язку з цим, наполягаємо не відкладно здійснити розрахунок та передбачити необхідні кошти для проведення такого перерахунку пенсіонерам органів внутрішніх справ України (міліції) під час опрацювання законопроекту про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік».

Розпочати виплати перерахованих пенсій пенсіонерам органів внутрішніх справ з 1 липня 2017 року.
Одночасно ставимо Вас до відома про те, що на виконання статті 129 -1 Конституції України за рішеннями судів України, які набрали законної сили, Пенсійним фондом України вже проведено перерахунок пенсій пенсіонерам ОВС з 01.01.2016 року у повному обсязі, незважаючи на наявність чи відсутність коштів.
За дорученням членів Всеукраїнського
Координаційного комітету пенсіонерів 
та ветеранів органів внутрішніх справ                                                      М.В. Міщенко