Коментарі окремих веретанів та пенсіонерів щодо Наказу МВС

Коментарі у соціальних мережах окремих веретанів та пенсіонерів щодо Наказу Міністра внутрішніх справ від 20.12. 2016 року  №1325 "Про втановлення Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України":

Володимир Вакарюк  - Знаю, що не багато, але ще залишилось пенсіонерів, які святкували день міліції 10 листопада, для чого від них забрати їх святковий день який був встановлений наказом № 83 від 15 березня 2007 року. І зробити це нагло і публічно принизити ввечері після 20 години 19.12.2016 року.

Олег Попов  - Писанина попахивает холуевщиной. Не приятно читать.

Володимир Вакарюк - І тільки після 20 години 19.12.2016 року спохватилися, що завтра 20 грудня і що цей день раніше був днем міліції і що велика кількість пенсіонерів і ветеранів ОВС залишилися поза увагою і повагою. Це явна неповага до тих людей які ціною свого життя і здоров'я підтримували правопорядок в молодій незалежній країні. І якщо б не піднялися тисячі то ніхто ніколи не згадав про День 20 грудня, тай для чого їм цей клопіт, відмежувалися тай все.