10 листопада ветерани Кіровоградщини прийняли резолюцію на центральному майдані міста Кропивницького. Якщо екс-працівників міліції не почують, вони готові вдатися до радикальних дій (ФОТО,ВІДЕО)

Кропивницькі ветерани МВС вийшли на центральну площу Кропивницького в підтримку своїх полтавських колег. Учасники пікету вимагають соціального забезпечення на рівні з сьогоднішніми поліцейськими та переконують, якщо влада не піде їм на зустріч - вдадуться до активних дій.


«Міліціонери Полтавської області вже протягом 10 днів проводять акції протесту. Вони звернулись до пенсіонерів МВС в усіх містах з проханням підтримати їх, що ми і зробили. Ми проголосували резолюцію нашої акції і направили її в усі державні органи влади. Якщо відповідь буде позитивна, ми припиняємо свою акцію, якщо ні – ми розпочинаємо акції протесту: оголошення голодовки, поїздки до Києва, перекриття доріг – в’їздів до Кіровограда, пікетування адміністративних будівель, - запевняє Микола Швець, полковник міліції у відставці. – Ми вимагаємо відновити соціальну справедливість пенсіонерів міліції на рівні з поліцією, відновити соціальні гарантії і перерахувати пенсії на рівні сьогоднішніх працівників поліції»